Tekstboks: FORSIDE      NYE HYTTER	 BESKRIVELSER      LEVERANSER      PROSJEKTER      SAMARBEIDSPARTNERE      OM NHA      KONTAKT

Alle tegninger og bilder er beskyttet iht Lov om opphavsrett. Kopiering kun etter avtale.

OLAV KVEIM RÅDGIVNING & PROSJEKTLEDELSE, ÅNNERUDSKOGEN 28, 1383 ASKER           TLF. +47 918 43 950             E-POST: post@nha.no          ORG.NR. NO 985 823 143 MVA

Tlf. +47 918 43 950           E-post: post@nha.no

Bak varemerket NORSK HYTTEARKITEKTUR står enkeltmannsforetaket Olav Kveim rådgivning & prosjektledelse. Jeg tegner til daglig hus, hytter og tilbygg på oppdrag fra entreprenører og privatpersoner. I tillegg arbeider jeg som prosjektleder og bedriftsrådgiver i flere bransjer. Verdier som åpenhet og ærlighet står sentralt for meg i alt mitt arbeid og referanser kan oppgis på forespørsel.

Bakgrunnen for utviklingen av NORSK HYTTEARKITEKTUR var ønsket om å skape et alternativ for folk flest som kostnadsmessig ligger mellom en enkel ferdighytte og en arkitekttegnet hytte. God estetikk og funksjonelle løsninger er ingen selvfølge når man ser på kolleksjonene til en del ferdighytteprodusenter, mens mange frykter at en arkitekttegnet hytte kan bli for kostbar og kanskje for spesiell.

Jeg innser at smaken er forskjellig og at ikke alle vil finne en hytte i standardsortimentet som de liker eller som passer behov eller tomt. Jeg vil derfor hele tiden lage nye modeller og nye serier vil dukke opp etter hvert. Noen ganger er det best å utvikle nye modeller når man har et konkret prosjekt å arbeide med, så nøl ikke med å ta kontakt - kanskje kan jeg lage en ny modell basert på ditt prosjekt.

Leveransemodellen er svært fleksibel, først og fremst for at alle skal kunne finne en leveranseform som passer sitt hytteprosjekt. For oppføring av hyttene benyttes lokale leverandører, da du som hyttebygger vil være best tjent med dette, både økonomisk, praktisk og ved eventuelle garantiforhold senere. Alle leverandører har sin vante arbeidsform og sine faste underleverandører. Detaljert prosjektering, byggemelding og materialleveransene skjer derfor lokalt, slik at man ikke reduserer motivasjonen eller effektiviteten til dem som setter opp hytta. Dette er et godt grunnlag for feilfri gjennomføring og et langvarig godt forhold mellom deg og dine leverandører.